';

DISCIPLINES

Maak kennis met ons multidisciplinair team.
PREVENTIEVE GENEESKUNDE.

Bij preventieve geneeskunde zijn er verschillende luiken die we moeten belichten.

  1. Preventie via onderzoeken: denk aan screeningstesten, regelmatige bloedname of bloeddrukmetingen.
  2. Voorzorg via vaccinaties of medicatie.
  3. Via levensstijl: beweging, voeding en omgeving. Drie hele belangrijke pijlers van onze gezondheid. Beweeg voldoende, eet gezond en zorg voor een positieve omgeving met niet te veel stress. Op maat en afhankelijk van persoon tot persoon.
ACUTE GENEESKUNDE.

Zit je met een acute lichamelijk of mentale klacht dan gaan we kijken waar die vandaan komt. Vaak is de diagnose zeer duidelijk en kunnen we ook meteen een therapie starten met gekende en snelle resultaten. Is het probleem te specialistisch dan zullen we met de juiste specialist samenwerken om het probleem aan te pakken.

CHRONISCHE GENEESKUNDE.

Sommige klachten zijn niet acuut op te lossen en blijven een langere tijd aanslepen. Gelukkig zijn er steeds meer medicijnen om ook dit op te vangen, maar deze kunnen bijwerkingen geven bij langdurig gebruik. Het kan dan interessant zijn om eens verder te kijken naar bijvoorbeeld voeding, of met een acupuncturist, coach of osteopaat. Via een breed aanbod van therapeuten, onderling overleg en vergaderingen zal er een optimale begeleiding zijn bij ook chronische klachten.

HUISARTS GENEESKUNDE

OSTEOPATHIE

ACUPUNCTUUR

KINESISTHERAPIE

VOEDING

PODOLOOG/MEDISCH PEDICURE

MEDISCH SPECIALIST

GROEPSLESSEN

MENTAAL