';
Groeidagen
Kindercoach Elly Michiels - Zaterdagen: 25/9 - 23/10 - 27/11- 18/12
In september gaan de groeidagen weer van start. Dit is op zaterdagvoormiddag in een groep van ongeveer zes tot acht kinderen. Deze reeks van vier voormiddagen staat in het teken van creatief bezig zijn en ontdekken van wat er écht in de kinderen omgaat. Heel laagdrempelig en luchtig. Telkens weer met een ander thema. Samen gaan we vertragen en groeien we dichter naar onszelf.
Tijdens deze groeidagen doen we o.a. mindfulness, visualisaties, verhalen, massage, ademhalingstechnieken, knutselen… Alle activiteiten staan in het teken van ontspanning, emotionele ontwikkeling, plezier en zorgen voor elkaar!

Wil je graag je
Zelfvertrouwen en positief zelfbeeld versterken
Eigen grenzen en die van anderen respecteren
Op een liefdevolle manier met elkaar omgaan
Meer hier en nu aanwezig zijn en rust ervaren

Schrijf je dan zeker in.

Waar: Medihuis, Botermelkbaan, 2900 Schoten
Prijs: 28 euro/kind (min. 3 inschrijvingen om de sessie te laten doorgaan max.6)
Inclusief alle materialen, drinken en koekjes
Wil je erbij zijn? Alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje?
Mail dan naar e.michiels@medihuis.com of 0470 25 79 52
Meer info op www.kindercoach-elly.be

Opstellingsdag
systeemcoach Eve Mintiens - Zaterdagen: 9 oktober 10am-5pm
Voor een opstellingsdag komen we in groep bijeen met thema’s, vragen, en obstakels die we tegenkomen in ons leven. Aan de hand van de techniek van systeemopstellingen komen dieper liggende dynamieken in een persoon, relatie of familie aan het licht.

Dit gebeurt door de vraagsteller en zijn relaties of thema’s ‘op te stellen’ in de fysieke ruimte. Door de opstelling kom je tot inzichten waarmee je los kunt komen van oude patronen of verstrikkingen. Daardoor verkrijg je meer harmonie en rust in je dagelijkse leven.

VOOR WIE?
Opstellingen zijn een ideale werkmethode wanneer je het gevoel hebt vast te zitten op een bepaald vlak in je leven. Thema’s kunnen zijn; relaties, gezondheid, werk, familie of een steeds terugkerend gevoel van onbehagen, boosheid of verdriet.

Waar is jouw plek?

Wat is jouw wens?

Wat belemmert jou?

Wat heb jij nodig?

Wat is duidelijk… en wat níet?

Wat kost jou teveel?

Wat is de volgende stap?

Deze methodiek werd ontwikkeld door Bert Hellinger, een Duitse psychoanalyticus die verschillende vormen van therapie studeerde (gestalttherapie, gezinstherapie, Neuro-linguistisch programmeren, systemisch denken,…). Doorheen deze ervaringen heeft hij ontdekt hoe bepaalde ‘levensscripts’ uit een familiesysteem generaties lang doorwerkten. Zo is hij gekomen tot de methode van familieopstellingen.

HOE DEELNEMEN?
Je kan op 2 manieren deelnemen aan de opstellingsdag:

• Als vraagsteller: je wilt graag zelf een vraag opstellen. Bijdrage: €90 als vraagsteller

• Als representant: je brengt geen eigen vraag in maar wil graag meedoen. Het kan zijn dat je uitgenodigd wordt om mee in een opstelling te gaan staan als ‘representant’. Dit is altijd volledig vrijwillig. Bijdrage: €45 als representant

De ervaring leert dat deelnemen aan de opstelling van iemand anders je ook inzichten kan opleveren en je meer duidelijkheid geeft over wat je eigen vraag zou kunnen zijn.

Plaatsen zijn beperkt en er wordt strikt rekening gehouden met de maatregelen. De zaal is voldoende ruim met vele ramen voor verluchting.

inschrijven via: https://www.alleengeborentweeling.be/evenementen/opstellingsdag-in-lennik-syhr9

PRAKTIJK

Adres: Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten

Email: info@medihuis.com

Opgelet: oprit is via Kromvendreef