';
1 Day Retreat - Yogaway of Life
Isabelle Goeyvaerts 11 juni 09h00-17h00
9u Sunrise yoga & meditatie – om in te tunen bij jezelf

11u Groepscoaching rond stress – voor meer rust in je hoofd
By Marjolein Faes

13u Healthy Lunch

14u Groepssessie Familieopstellingen – voor meer inzichten in jezelf en de mensen om je heen
By Eve Mintiens

16u Yoga Nidra, dé parel – van ontspanning om opgeladen en alert terug naar huis te keren

Deelname prijs €120 / Inschrijven bij Isabelle 0479/97 81 68

INFOSESSIE - Burn-out; volledig ontrafeld.
Marjolein Faes 24 mei 20h00-21h30
Wat is een burn-out?
Wat doet stress met je lichaam en brein?
Wat zijn de symptomen van mentale vermoeidheid?

Een antwoord op deze en veel meer vragen, krijg je gedurende deze infosessie.

Er is nadien mogelijkheid om vragen te stellen over stress-en burn-outbegeleiding.

Door wie?
Coach Marjolein
Als Coach Marjolein reik ik manieren aan om ons leven wat minder stressvol te maken, maar kijk ik ook graag naar jouw perfectionisme, jouw zelfbeeld, jouw faalangst, jouw maskers die je draagt,… Van daaruit kunnen we groeien en het leven anders gaan be-leven.

Het is interessant om te leren wat stress met ons lichaam en onze geest doet. Ik vind het belangrijk om jou ook psycho-educatie mee te geven, zodat jij ook wat meer gaat ontdekken over wat er in je omgaat.

Maar ook om gewoon terug te leren ontspannen en vooral te “ont-moeten”.

Halve dag Opstellingen
Eve Mintiens 01 juli 14h00 - 18h00, 19 augustus & 2 september 09h30 - 13h30
Voor een opstellingsdag komen we in groep bijeen met thema’s, vragen, en obstakels die we tegenkomen in ons leven. Aan de hand van de techniek van systeemopstellingen komen dieper liggende dynamieken in een persoon, relatie of familie aan het licht.

Dit gebeurt door de vraagsteller en zijn relaties of thema’s ‘op te stellen’ in de fysieke ruimte. Door de opstelling kom je tot inzichten waarmee je los kunt komen van oude patronen of verstrikkingen. Daardoor verkrijg je meer harmonie en rust in je dagelijkse leven.

Herbronningsdagen
Yogateacher Isabelle Goeyvaerts - Zondagvoormiddag
Herbronningszondagen:

Een Me-Q-Time ochtend voor jezelf, een miniretreat, met een aansluitende extra les Restorative Yoga na de Yin Yang Flow om 11u45. Een moment om opgebouwde spanning in lichaam en geest van afgelopen week los te laten en nieuwe, positieve energie op te laden voor de nieuwe week!

Tijdens deze groeidagen doen we o.a. mindfulness, visualisaties, verhalen, massage, ademhalingstechnieken, knutselen… Alle activiteiten staan in het teken van ontspanning, emotionele ontwikkeling, plezier en zorgen voor elkaar!

Kinderyoga
Yogadocent Inge Vercauteren - Woensdagsmiddag
In kinderyoga kom je op een speelse manier in contact met yoga en jezelf. Er is een leuke afwisseling tussen actie en ontlading, rust en relaxatie.
Door yoga-oefeningen, beweging, ademhaling, aanraking, massage, zang en spel creeëren we ruimte om elk kind zijn natuurlijke en spontane soepelheid, opgewektheid en rust op een speelse manier verder te ontplooien en te versterken.

Inschrijven & info via 0485-495142 of info@huisvanhethart.be

Woensdag 15u30 – 16u30 : leeftijd 4-7 jaar
Woensdag 16u30 – 17u30 : leeftijd 8-12 jaar

Reeks 4 maart-apr: 1/03, 8/03, 15/03, 22/03, 29/03, 19/04, 26/04 (7lessen)
Reeks 5 mei-juni 3/05, 10/05, 17/05, 24/05, 31/05, 7/06 (6lessen)

Zwangerschapsyoga / Ouder & baby yoga / Ontspannen bevallen
Yogatherapeut - Eve Mintiens - Woensdagochtend vanaf 23 augustus
ZWANGERSCHAPSYOGA
Bereidt je lichaam en geest voor op de bevalling en ondersteunt je om gezond zwanger te zijn. Het brengt je weer in contact met jezelf en je lichaam en je leert je te ontspannen. De yogaoefeningen zorgen voor een betere houding en flexibiliteit. We oefenen bevallings-houdingen en ademhalingstechnieken die je beter voorbereiden op wat er komen gaat.

OUDER & BABY YOGA
Een gezellig momentje voor (groot)ouder & baby. We doen enkele stretches en versterkende oefeningen voor jou als ouder om weer terug in vorm te komen of je batterijen op te laden. Met onze baby of met de baby in de buurt. Ook je kindje mag enkele oefeningen doen en wordt betrokken bij de les, als het past.

De ‘ONTSPANNEN BEVALLEN WORKSHOP’ is een 2 uur durende ontspanningsles voor koppels. Je krijgt tijdens de les tips & tricks vanuit “Active Birthing” voor je bevalling. Je leert de voordelen van een rechtstaande houdingen en oefent ze. Je bevallingspartner leert hoe hij je het beste ondersteunt. We raken vertrouwd met enkele ademhalings- en ontspanningtechnieken. Na deze workshop zullen jij en je partner je zekerder en sterker voelen wat de bevalling betreft.

PRAKTIJK

Adres: Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten

Email: info@medihuis.com

Opgelet: oprit is via Kromvendreef