';
Halve dag Opstellingen
Eve Mintiens 15 oktober 09h30-13h00
Voor een opstellingsdag komen we in groep bijeen met thema’s, vragen, en obstakels die we tegenkomen in ons leven. Aan de hand van de techniek van systeemopstellingen komen dieper liggende dynamieken in een persoon, relatie of familie aan het licht.

Dit gebeurt door de vraagsteller en zijn relaties of thema’s ‘op te stellen’ in de fysieke ruimte. Door de opstelling kom je tot inzichten waarmee je los kunt komen van oude patronen of verstrikkingen. Daardoor verkrijg je meer harmonie en rust in je dagelijkse leven.

Groeidagen
Kindercoach Elly Michiels - Zaterdagvoormiddag
In het nieuwe jaar gaan de groeidagen weer van start. Op zaterdagvoormiddag in een groep van ongeveer zes tot acht kinderen. Deze reeks van vier voormiddagen staat in het teken van creatief bezig zijn en ontdekken van wat er écht in de kinderen omgaat. Heel laagdrempelig en luchtig. Telkens weer met een ander thema. Samen gaan we vertragen en groeien we dichter naar onszelf.
Tijdens deze groeidagen doen we o.a. mindfulness, visualisaties, verhalen, massage, ademhalingstechnieken, knutselen… Alle activiteiten staan in het teken van ontspanning, emotionele ontwikkeling, plezier en zorgen voor elkaar!

Wil je graag je
Zelfvertrouwen en positief zelfbeeld versterken
Eigen grenzen en die van anderen respecteren
Op een liefdevolle manier met elkaar omgaan
Meer hier en nu aanwezig zijn en rust ervaren

Schrijf je dan zeker in.

Prijs: 28 euro/kind (min. 3 inschrijvingen om de sessie te laten doorgaan max.6)
Inclusief alle materialen, drinken en koekjes
Wil je erbij zijn? Alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje?
Mail dan naar e.michiels@medihuis.com of 0470 25 79 52

Herbronningsdagen
Yogateacher Isabelle Goeyvaerts - Zondagvoormiddag
Herbronningszondagen: 4/9, 2/10, 6/11, 4/12

Een Me-Q-Time ochtend voor jezelf, een miniretreat, met een aansluitende extra les Restorative Yoga na de Yin Yang Flow om 11u45. Een moment om opgebouwde spanning in lichaam en geest van afgelopen week los te laten en nieuwe, positieve energie op te laden voor de nieuwe week!

Tijdens deze groeidagen doen we o.a. mindfulness, visualisaties, verhalen, massage, ademhalingstechnieken, knutselen… Alle activiteiten staan in het teken van ontspanning, emotionele ontwikkeling, plezier en zorgen voor elkaar!

Kinderyoga
Yogadocent Inge Vercauteren - Woensdagsmiddag
In kinderyoga kom je op een speelse manier in contact met yoga en jezelf. Er is een leuke afwisseling tussen actie en ontlading, rust en relaxatie.
Door yoga-oefeningen, beweging, ademhaling, aanraking, massage, zang en spel creeëren we ruimte om elk kind zijn natuurlijke en spontane soepelheid, opgewektheid en rust op een speelse manier verder te ontplooien en te versterken.

Inschrijven & info via 0485-495142 of info@huisvanhethart.be

Woensdag 15u30 – 16u30 : leeftijd 4-7 jaar
Woensdag 16u30 – 17u30 : leeftijd 8-12 jaar

Reeks 1: 6,14, 21, 28 sept & 5, 19, 26 okt
Reeks 2: 9, 16,23, 30 nov & 7, 14 dec

PRAKTIJK

Adres: Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten

Email: info@medihuis.com

Opgelet: oprit is via Kromvendreef