';
Image
Dr. Melanie Cook
Huisarts
Image
Dr. Andrea Hak
Huisarts in opleiding
Image
Dr. Sofie Belis
Huisarts
AFSPRAAK MAKEN
NOODNUMMERS

Huisarts van wacht: 0900 10 512 (door de week van 19u tot 8u en in het weekend)

Spoed: 112

! SPECIAAL NUMMER IKV CORONA!
Vrijdag 19-22u en zaterdag en zondag van 8-20u:
03 376 95 95

ALGEMEEN

De huisartsen zijn geaccrediteerd, volgen regelmatig bijscholingen, en handelen volgens de nieuwste richtlijnen voor de huisartsgeneeskunde. De praktijk werkt met een elektronisch medisch dossier (EMD) waarin het globaal medisch dossier wordt bijgehouden. Waar nodig werken we nauw samen met therapeuten en specialisten.

Opmerking: Er worden in de praktijk ook gynaecologische uitstrijkjes genomen, en verwijdering van spiraal, net als zwangerschapsopvolging kan ook bij beide artsen.

Deelspecialisaties Dr. Melanie Cook:

  • Outdoor medicine: Opleiding expeditiegeneeskunde, acute geneeskunde in de wildernis, reisgeneeskunde
  • Neuraaltherapie: Behandeling van voornamelijk pijnklachten aan de hand van lokale injecties met procaïne.

Deelspecialisatie Dr. Sofie Belis:

  • Sportgeneeskunde: diagnostiek en opvolging van sportblessures, sportmedische keuring (sportkeuring.be), …

Dr. Hak Andrea

  • HAIO: Huisarts in opleiding na een 4 jaars-traject waarbij ze interne geneeskunde in opleiding heeft gedaan, is ze toch naar de opleiding huisartsgeneeskunde gegaan. Ze is al een jaar deze opleiding aan het doen en vervolledigd haar laatste 1,5 j opleiding in het Medihuis.
CONSULTATIES

Wij willen u motiveren om zoveel mogelijk zelf langs te komen: de omstandigheden voor onderzoek en behandeling zijn immers optimaal binnen de praktijkruimten. Huisbezoeken worden gereserveerd voor patiënten die omwille van gezondheidsproblemen niet zelf naar de praktijk kunnen komen. Afspraken voor huisbezoeken moeten dezelfde ochtend voor 10u gemaakt worden. Het tijdstip van het huisbezoek zal niet vaststaan.

BEREIKBAARHEID

Voor de contactgegevens Melanie Cook: klik hier

Voor de contactgegevens Sofie Belis: klik hier

Voor de contactgegevens Andrea Hak: klik hier

Om de artsen zo weinig mogelijk te storen tijdens de consultaties vragen we om alleen te bellen als het echt nodig is,  en enkel tijdens de ingeplande telefoonmomenten. Voor afspraken gebruikt u liefst de online agenda. Als u daar vragen over heeft, kunt u die stellen aan het secretariaat. Uiteraard zal de arts voor dringende zaken wel telefonisch bereikbaar zijn tussen 8u ‘s morgens en 19u ‘s avonds. Voor die continuïteit wordt er wel samengewerkt met collega huisartsen die u dan ook te woord kunnen staan.

Aanwezigheid dr. Melanie Cook: maandag 9-14u, dinsdag 9-18u, donderdag 9-18u, vrijdag 8-14u.

Aanwezigheid dr. Hak Andrea: Maandag 9u-19u, woensdag 9u-15u, donderdag 11u-16u, vrijdag 9u-15u

Aanwezigheid dr. Sofie Belis: maandag 9-18u, dinsdag 14-18u, woensdag 14-19u, donderdag 8-12u, vrijdag 9-17u

VOORSCHRIFTEN EN ATTESTEN

Voorschriften en attesten worden enkel afgeleverd tijdens een raadpleging of een huisbezoek. Heel uitzonderlijk kan dit na telefonische vraag. Ook documenten voor verzekeringsmaatschappijen en ziekenfondsen worden alleen afgeleverd na een consultatie en onderzoek.

WACHTDIENST

Om een continue zorg te garanderen, kan u elke werkdag (maandag tot en met donderdag) vanaf 19u terecht bij de huisarts van wacht. Die is telefonisch bereikbaar voor dringende problemen en vragen. Vanaf vrijdagavond 19u tot en met maandagochtend 7u kan u terecht in de huisartsenwachtpost aan het Jan Palfijn Ziekenhuis.

Dit kan steeds via het telefoonnummer: 0900.10.512

Adres huisartsenwachtpost: Lange Bremstraat 70, 2170 Merksem (naast de ingang van spoedgevallen ZNA Jan Palfijn)